Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Suriname

Groepsreizen naar Suriname

Groepsreizen Suriname

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Suriname groepsreizen hoe mooi dit prachtige Zuid-Amerikaanse land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft. 

Enkele hoogtepunten die je tijdens je groepsreis door Suriname moet hebben ervaren: behalve het regenwoud moet je natuurlijk de leuke hoofdstad Paramaribo hebben bezocht, waar je overdag onder andere de karakteristieke houten villa’s kunt bezichtigen en ’s avonds kunt genieten van de fantastische Surinaamse keuken en een gezellig terrasje. Bij Galibi kom je zowel indianen als grote zeeschildpadden tegen, terwijl ook de rijstvelden en groenteplantages indruk maken. Ook de Brownsberg mag niet onvermeld blijven. Waarom? Ontdek het tijdens Suriname groepsreizen en keer terug met de mooiste herinneringen!