Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Montenegro

Groepsreizen naar Montenegro

Groepsreizen Montenegro

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om unieke herinneringen te maken.

Montenegro is befaamd om haar verbluffend mooie kustlijn. Het prachtige aan de Adriatische Zee gelegen stadje Herceg Novi heeft oude stadsmuren, een toren die deels door de Spanjaarden en deels door de Ottomanen is gebouwd, knusse pleintjes, stranden en een gezellige haven. De ligging van Kotor is spectaculair. Het stadje ligt aan het diepste fjord van Zuid-Europa en middeleeuwse kerken, pleintjes en huizen zijn er dicht op elkaar gebouwd. In Budva kun je op je groepsreis door Montenegro het Venetiaanse kasteel bezoeken en een wandeling maken naar de citadel.

In Montenegro wordt Kolasin ook wel Klein Zwitserland genoemd. De omliggende natuur van het dorpje is de grote trekpleister. Je kunt op je Montenegro groepsreis van de mooie omgeving genieten of het Biogradska Nationaal Park verkennen. De beboste bergen zijn erg geliefd bij wandelaars en mountainbikers. Cetinje wordt gezien als de bakermat van de Montenegrijnse cultuur. Belangrijke bezienswaardigheden in het stadje zijn het Koninklijk theater, de voormalig Russische ambassade en het Blauwe Paleis, de residentie van de president van Montenegro.

Onze groepsreizen Montenegro laten je kennis maken met een parel uit het voormalige Joegoslavië. Wil je de sfeer in Montenegro zelf proeven? Maak dan een groepsreis Montenegro met Koning Aap!