Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Brazilië

Groepsreizen naar Brazilië

Groepsreizen Brazilië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je andere groepsgenoten tijdens een Brazilië groepsreis hoe mooi dit land is en wat het allemaal te bieden heeft. Tijdens je Brazilië groepsreis zie je Foz do Iguaçu de grootste waterval ter wereld gesitueerd in het tropisch regenwoud, voet- en volleyballende Brazilianen op het zandstrand bij de Copacabana, exotische Samba-danseressen, de Pantanal en het wereldberoemde Jezusbeeld in Rio de Janeiro. Wie een rondreis door Brazilië maakt, kan onder zomerse temperaturen genieten van de uitbundige Zuid-Amerikanen.

Omdat het land daarnaast het grootste van Latijns-Amerika is, kom je bovendien terecht in een wereld vol grote verschillen in alle opzichten. Wist je bijvoorbeeld dat je in Brazilië je vakantie ook gewoon in het grootste moerasgebied ter wereld kunt doorbrengen, dat het land daarnaast beschikt over bergen die tot drie kilometer hoog zijn en beschikt over schitterende zandstranden? Onze Brazilië groepsreizen zijn vooral een perfecte mix tussen oogverblindend natuurschoon en de extraverte cultuur.

Onze groepsreizen Brazilië laten je kennis maken met gevarieerde natuur en een vrolijke bevolking. Wil je de sfeer in Brazilië zelf proeven? Maak dan een groepsreis Brazilië met Koning Aap!