Communicatie Belize

Post van Mexico, Guatemala en Honduras naar de Benelux is ongeveer 10 dagen onderweg. De post in Mexico is veel efficiënter dan in Guatemala en Honduras. Als je er zeker van wilt zijn dat je post aankomt, geef dan je brieven en kaarten zelf af bij het postkantoor.

Internationaal telefoneren kan in Mexico, Guatemala en Honduras snel en makkelijk vanuit postkantoren of telefooncellen met telefoonkaarten, maar het is wel duur. Internetcafés bieden lagere tarieven aan. In Mexico kun je een collect call bellen, por cobrar, waarbij de gebelde thuis de rekening betaalt.
Of mobiel bellen mogelijk is hangt af van je abonnement en het toestel. Informeer voor vertrek bij je provider naar de mogelijkheden en kosten. In Guatemala en Honduras zijn de kansen gering. De internationale landennummers zijn: Mexico 0052; Guatemala 00502; Honduras 00504. Voor Nederland 0031 en voor België 0032

In alle steden en toeristische centra zijn internetcafés. Ook in veel hotels kun je terecht, al liggen de tarieven daar hoger.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.