Reisdocumenten Belize

Voor Belize reis heb je een internationaal reispaspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst. In het paspoort moeten zich nog minstens twee lege bladzijden bevinden voor de entry/exit stempels. Een visum is niet nodig.

Electronische Reistoestemming - Belangrijk!
Op deze reis kan gebruik worden gemaakt van een luchtvaartmaatschappij die een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten. Sinds begin 2009 is een Electronische Reistoestemming (ESTA) verplicht voor alle reizigers die naar of via de Verenigde Staten reizen. Deze aanvraag dien je zelf online in, is gratis en moet goedgekeurd zijn voordat je aan boord gaat van het vliegtuig voor vertrek. Je hoeft het confirmatienummer niet uit te printen. ESTA staat voor Electronic System of Travel Authority. Een ESTA goedkeuring geeft uitsluitend het recht om aan boord te gaan van een vliegtuig of schip dat naar de Verenigde Staten reist, en is geen garantie voor toelating tot de VS.

Klik hier voor je aanvraag van ESTA (Electronic System of Travel Authority).

De verstrekte informatie m.b.t. reisdocumenten is enkel geldig voor Belgen. Reizigers met een andere, zelfs dubbele nationaliteit, of van een andere origine of houders van een niet-Belgisch paspoort dienen zich te bevragen bij de ambassade van hun bestemming en eventuele transit. Deelnemers onder de 18 jaar dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal reispaspoort (meer inlichtingen hierover bij je gemeente).

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.