Familiereizen kinderen 12+

Familiereizen kinderen 12+

Groepsreizen voor families met kids van 12 jaar en ouder

Op vakantie met je tienerdochter of zoon? Koning Aap biedt verre rondreizen aan speciaal voor gezinnen met tieners van 12 en ouder. Tieners weten zelf namelijk heel goed waarheen én wat ze willen op vakantie.

Naast onze reguliere vertrekdata zijn daarom een aantal vertrekdata speciaal geselecteerd voor families met kinderen van 12 jaar en ouder. De reisroutes van deze reizen zijn identiek, de deelnemers verschillen! Een tiener heeft nu eenmaal andere interesses dan een kind van 8. Zo reis je samen met 4 of 5 gezinnen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie!

Wil jij met je tiener(s) naar het verre Azië? Of juist naar het spannende Midden-Oosten? Het kan allemaal bij Koning Aap.

Kortingen speciaal voor families

  • Heb je eerder met ons gereisd, dan belonen we dit met € 35,- vaste klantenkorting p.p. Dit kan in combinatie met de familiekorting.
  • Profiteer nu van € 100,- familiekorting per persoon op onze reizen met vertrek in 2019! Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de prijs! Let op, de korting is niet verwerkt in de reissom die je ziet op de website, maar wordt zichtbaar tijdens het boeken. Tijdens het boekingsproces zie je in 'Stap 4: prijsoverzicht' de toegekende korting. De € 100,- familiekorting wordt toegekend aan alle boekers én is stapelbaar met de vaste klantenkorting van € 35,-.  Zijn jullie dus een gezin van vier en zijn jullie vaste klant? Dan krijg je € 540,- korting op de volledige reissom!
    Meer info & voorwaarden.