Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Cyprus

Groepsreizen naar Cyprus

Groepsreizen Cyprus

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Met een groepsreis naar Cyprus ontdek en beleef je samen de hoogtepunten van het eiland. Een goede afwisseling tussen dynamische steden, archeologische ontdekkingen, groene valleien, azuurblauwe wateren en Cypriotische lekkernijen waar je het gehele jaar door van kunt genieten.

Ben je een liefhebber van de natuur? Dan zijn het Troödosgebergte, het Akamas N.P. en de Avakas kloof een mooi onderdeel van een groepsreis Cyprus. Het Troödosgebergte is een volledig groene omgeving vol met geurende dennenbomen. Tijdens het wandelen kom je verschillende Byzantijnse kerken met wonderlijke fresco’s tegen. Sommige kerken behoren zelfs tot de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Baden van Aphrodite zijn het startpunt voor een wandeling door het Akamas Nationaal Park. Na een kleine klim de berg op heb je prachtig uitzicht over de kustlijn. In het dorpje Omodos proef je de wijnen uit de regio waar je na een lange wandeling best zin in hebt gekregen. Volle smaken in combinatie met lokale Cypriotische meze.

De Koningsgraven bij Paphos, het Kolossi Kasteel en de ruïnes van Salamis nemen je mee terug in de tijd. Hoge Dorische zuilen schetsen een krachtig beeld van vroeger. Wandel tussen de zuilen door in Salamis of stap naar binnen in een tombe bij de Koningsgraven. Leer meer over de Comandaria wijn, die zijn naam te danken heeft aan het Kolossi Kasteel.

Tijdens je groepsreis Cyprus ontdek je niet alleen het zuiden van Cyprus maar maak je ook kennis met het Turks Cypriotische noorden in de hoofdstad Nicosia of tijdens een merkwaardig uitstapje naar de oude spookstad Famagusta. Proef daarnaast ook de lokale sfeer in dorpje Lefkara en het bruisende stadsleven van Limassol.

Onze groepsreizen naar Cyprus laten je eindeloos genieten van de warmte van Cyprus. Ga mee en ontdek het zelf!