Live Help Chat

Over Lidianne

Lidianne
Reisspecialist
Ik kan me mijn eerste verre reis nog heel goed herinneren! Daar stond ik met mijn backpack op Schiphol, op naar Peru. Een onvergetelijke reis waar ik hele mooie herinneringen aan heb. Toen mijn reis na 3 maanden was afgelopen begon ik gelijk met het plannen van mijn volgende reisbestemming; ik wilde meer van de wereld zien! Voor mij is de perfecte reis een combinatie van cultuur, natuur en strand. Na een trekking in de bergen vind ik het heerlijk om met een kokosnoot aan het strand te liggen. Werken als reisspecialist bij Shoestring is mijn droombaan, want ik mag de hele dag praten over dat wat ik het állerliefste doe! 
2022
Zuid-Amerika en Azië
Belize, Bolivia, China, Cuba, Griekenland, Guatemala, Indonesië, Italië, Jordanië, Mexico, Myanmar, Peru, Portugal, Sri Lanka, Thailand
Indonesië (september 2024)
Écht op reis TIP van Lidianne
Voordat ik vertrek probeer ik altijd simpele woordjes te leren in de taal van het land zoals: hallo, bedankt en fijne dag! De lokale bewoners kunnen dit vaak heel erg waarderen. Kleine moeite, maar een groot gebaar! Extra leuk als er hieruit ook nog eens een gesprekje komt.