Live Help Chat

Over Lotte

Lotte
Supervisor België
Tijdens mijn studiejaren gebruikte ik de vakanties om verschillende delen van Azië te verkennen: de cultuur, de mensen en de prachtige afwisselende natuur deden me altijd terugkeren. Later ontdekte ik ook de schoonheid van Midden- en Zuid-Amerika en Afrika. De laatste jaren reis ik op een andere manier: met mijn kinderen. Met hen heb ik voor mij nog onbekende bestemmingen zoals Marokko, Maleisië, Egypte, Sri Lanka, Indonesië, Cuba en Canada ontdekt en vastgesteld dat ook deze delen van de wereld prachtig zijn!
2007
Azië
Argentinië, Botswana, China, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Egypte, Finland, Griekenland, Hongarije, Indonesië, Iran, Italië, Japan, Jordanië, Laos, Libanon, Madagascar, Maleisië, Marokko, Myanmar, Namibië, Nepal, Nicaragua, Oezbekistan, Panama, Peru, Portugal, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Turkije, Uganda, Vietnam, Zimbabwe, Zuid-Afrika
Écht op reis TIP van Lotte
Vroeger verslond ik alvorens ik op reis vertrok allerlei reisgidsen, probeerde de geschiedenis van het land waarnaar ik ging helemaal te bestuderen. Gaandeweg leerde ik dat het mooiste van reizen het ervaren is. Rondlopen in een stad; de mensen en het dagelijkse leven aanschouwen; op de marktjes rondlopen en afdingen met handen en voeten; de lokale keuken ontdekken... Beleef je reis!