Zoeken

Over Merel

Merel
Product Manager
Van jongs af aan heb ik samen met mijn familie veel landen bezocht en toen is mijn liefde voor reizen ontstaan. Ik hou van het ontdekken van nieuwe landen, culturen en dan niet te vergeten het proeven van het lokale eten! Na het afronden van mijn toerisme opleiding ben ik begonnen als reisspecialist. Ondertussen ben ik productmanager voor Europa en maak ik ons, samen met mijn collega Janice, klaar voor avontuurlijke reizen dichter bij huis. Je hoeft namelijk niet ver te reizen om nieuwe dingen te ontdekken, natuurwonderen te zien, of zo lokaal eten te proeven, dit kan allemaal ook binnen Europa!
2017
Europa en Azië
Australië, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Egypte, eSwatini, Filipijnen, Griekenland, Hongarije, Indonesië, Italië, Joegoslavië, Kenia, Kroatië, Laos, Maleisië, Marokko, Mexico, Portugal, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika, Zuid-Korea
Écht op reis TIP van Merel
Een reis naar het onontdekte Zuid-Korea is een ervaring om nooit te vergeten. Mijn grote tip is een bezoek aan Seoul. Het is een stad waar alles mogelijk is, van fietsen langs de Han River, bbq-en tussen de locals, vals meezingen tijdens de karaoke tot een bezoekje aan een van de prachtige tempels. Deze stad is anders dan alle andere grote steden wat het daarom ook zo bijzonder maakt.