Live Help Chat

Privé groepsreizen

Op rondreis met je eigen gezelschap

Zijn jullie een reisgezelschap van minimaal zes reizigers en hebben jullie interesse in één van onze groepsreizen? Maar willen jullie deze reis graag privé (enkel met eigen reisgezelschap) met een reisbegeleider maken? Dat kan! Koning Aap beschikt over een speciale afdeling die zich focust op privé groepen. Samen met jou willen zij graag deze privé reis mogelijk maken!

Voor wie is een privé groepsreis?

Voor (grote) families, vriendengroepen, studie- of eindejaarsreizen. Een groep van meer dan 6 personen, die graag privé een van onze reizen wil maken, met reisbegeleider en volgens het programma zoals deze op de website beschreven staat.

Hoe werkt het?

Je kiest de reis die je het meeste aanspreekt, geeft het aantal personen aan ons door samen met je voorkeur van vertrekdatum en of je vanuit Brussel of Amsterdam wilt vertrekken. Als je een voorkeur hebt voor een lokale of Nederlandstalige reisbegeleider, geef het dan ook zeker door. Wij bezorgen je per e-mail een voorstel voor een privé reis met reisbegeleider.

Wil je nog kleine wijzigingen aan de reis, dan is dit in beperkte mate mogelijk. Denk maar aan een upgrade hotel aan het begin en/of het einde van de reis of eventueel eerder starten met de reis of langer blijven op de laatste locatie.

Heb je vragen hierover? Bel ons gerust op of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Gelieve alle verplichte velden correct in te vullen.
Onze excuses, er heeft zich een fout voorgedaan.

Beste reiziger,

Bedankt voor je bericht. We proberen je doorgaans binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Vriendelijke groet,
Het team van Koning Aap