Live Help Chat

5x waarom nú het moment is om naar Colombia te gaan!

1 - Tayrona Nationaal Park

Tayrona Nationaal Park ligt aan de Caribische kust, vlakbij het gezellige plaatsje Santa Marta. Het park zelf heeft schitterende witte stranden, rotsen en palmbomen. Het is een flinke wandeling, maar als je dan uiteindelijk aankomt bij Cabo San Juan…. Wat een tropisch uitzicht!

2 - Salento & Valle Cocora

Salento staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is een prachtig kleurrijk toeristisch dorpje. Een typisch gerecht van Salento is de 'trucha con patacón' (forel met gefrituurde bakbanaan), echt een aanrader als je van vis houdt! Valle de Cocora ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Salento en is een vallei met de hoogste palmbomen ter wereld. Je kan hier mooie wandelingen maken omgeven door gigantische palmen middenin het nevelwoud.

3 - Weekmarkt Silvia

Guambiano-indianen (in prachtige klederdracht) komen van heinde en verre samen op de lokale weekmarkt om hun gewassen te verkopen. Het is een drukke samenkomst en echt nog heel ‘lokaal’, erg leuk om hier op je gemak rond te lopen.

4 - Tatacoa

In deze woestijn vind je bijzondere rotsformaties in de meest uitlopende rode en grijze tinten. Het doet bijna denken aan een maanlandschap, het heeft wel iets mysterieus.

5 - Cartagena

Cartagena is gelegen aan de Caribische zee en is een van de mooiste steden Colombia! Kleurrijke steegjes en kleine straatjes, leuke restaurantjes en terrasjes, heerlijk om hier door de stad te dwalen en te genieten van de Colombiaanse gastvrijheid.

Twijfel niet langer, bezoek nú Colombia!

Hier vind je onze Colombia reizen.