Gezond op reis

Uitgerust en ontspannen op reis gaan is belangrijk en in het gestresste België geen vanzelfsprekende zaak. Als je voorbereid en uitgerust begint aan een reis naar een verre bestemming zal je beleving van de reis optimaal zijn en wordt de kans op gezondheidsproblemen onderweg aanzienlijk gereduceerd.

Ga goed voorbereid op reis

Een goede start is dus het halve werk. Voor diverse van onze bestemmingen zijn vaccinaties of ook malaria profylaxis aan te raden. In de uitgebreide reisbeschrijvingen die je op deze website vindt bij al onze reizen, krijg je meer informatie hierover. Dat geldt ook voor tips over eten en hygiëne, hoe je te beschermen tegen zon, hitte en insecten, allemaal zaken die van belang zijn voor het goede verloop van jouw reis. Hoe dan ook adviseren we steeds om ook te rade te gaan bij je huisarts.

Zwaarte van de reis

Voor zwaardere reizen, zoals onze langere reizen naar Tibet, Noordoost-India, Ethiopië, langs de Zijderoute en door Latijns-Amerika is het ook van belang dat je jezelf afvraagt of je het niveau van de reis aan kunt qua lichamelijke en geestelijke conditie. Daarom stellen we: informeer je goed via deze website voor je een reis boekt, boek op tijd en bereid je goed voor en verzeker je goed: allemaal recepten voor een geslaagde reis! Onze specialisten staan klaar om onopgehelderde vragen te beantwoorden.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.