Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Griekenland

Familiereizen naar Griekenland

Familiereizen Griekenland

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen ervoor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Griekenland en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit prachtige land in Zuid-Europa je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Griekenland.

De Cycladen is een archipel verspreid over de diepblauwe Egeïsche zee. Kenmerkend voor de 56 Cycladen eilanden zijn de witte huisjes met hun blauwe deuren en kozijnen, de witte koepelkerken en de smalle steegjes. Een paradijs voor fotografen! De bekendste en drukstbezochte Cycladen zijn Santorini, Mykonos, Naxos en Paros. Minder bekend, maar zeker zo mooi, zijn eilanden als Tinos, Syros, Milos en Amorgos. Eilandhoppen is op de Cycladen zeker een aanrader, omdat elk eiland anders is en zijn specifieke kenmerken heeft behouden. Met zijn blauwe zee, stranden en schoonheid van de lieflijke stadjes en dorpen worden de Cycladen eilanden door velen terecht gezien als ideale bestemming voor een familiereis Griekenland.

Griekenland heeft een indrukwekkende geschiedenis met unieke ruïnes uit de oudheid. De hoofdstad Athene lijkt wel één groot museum. Je vindt er veel historische monumenten, met als indrukwekkend hoogtepunt natuurlijk de Akropolis. De schilderachtige historische wijk Pláka is absoluut de leukste wijk van heel Athene en bestaat uit een wirwar van straatjes. Lekker om op je familiereis Griekenland rond te dwalen en plaats te nemen op een van de talloze terrasjes van de cafeetjes, ijszaken en taverna’s. Vanaf de top van de Filopappou heuvel kun je genieten van een zonsondergang met 360 graden zicht op Athene en de Akropolis, in de verte de havens van Piraeus en enkele van de Saronische eilanden.

Beleef onze familiereizen door Griekenland door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.