Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Kroatië

Familiereizen naar Kroatië

Familiereizen Kroatië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Kroatië en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit Europese land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Kroatië.

Met zijn watervallen en blauwgroene meren behoort Plitvice tot een van de mooiste nationale parken van Europa. Niet voor niets staat het Plitvice Nationaal Park dan ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wandel tijdens je familiereis Kroatië over de houten paden en stap op de boot waarmee je door de prachtige natuur vaart.

Het oude centrum van Zadar wordt nog steeds omringd door een muur. Neem een kijkje bij het oude forum en de Anastasia kathedraal. Tijdens een stadswandeling leer je veel over de rijke geschiedenis van deze prachtige oude stad. Genoeg cultuur gesnoven? Dan kun je lekker relaxen aan een van de stadstrandjes van Zadar.

Waarschijnlijk is het Diocletianus paleis de bekendste bezienswaardigheid van Split. Vanaf de zee wandel je door de kelders van dit paleis naar het Peristel plein, het mausoleum, de kathedraal van Sint Dominus en de tempel van Jupiter. Je kunt tijdens je Kroatië familiereis in Split ook gaan voor een verkoelende duik op een van de stadsstranden of de Marjanberg beklimmen, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad en de zee.

De oude stad Trogir heeft een prachtige ligging, omringd door het vasteland van Kroatië, het eiland Ciovo en de felblauwe Adriatische Zee. Het centrum van Trogir heeft nauwe, sfeervolle straatjes en staat vol met prachtige kerken.

Beleef onze familiereizen door Kroatië door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.