Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Kroatië

Groepsreizen naar Kroatië

Groepsreizen Kroatië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een Kroatië groepsreis hoe mooi dit prachtige Zuid-Europese land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, heeft een charmante kabelbaan. Dit is de oudste vorm van openbaar vervoer in de stad en brengt al meer dan 125 jaar plezier bij de inwoners van Zagreb. In Gradec, de bovenstad van Zagreb, heb je een panoramisch uitzicht over de daken van Zagreb, de Lotrscak toren en de kerk van San Marco.

Het Plitvice Nationaal Park prijkt op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Terecht, want met zijn watervallen en blauwgroene meren behoort Plitvice tot een van de mooiste nationale parken van Europa. Stap tijdens je Kroatië groepsreis op een boot en vaar door de fascinerende natuur of maak een wandeling over de aangelegde paden.

Een van de mooiste steden die Kroatië rijk is, is Dubrovnik. De stad is meer dan 13 eeuwen geleden gesticht door Grieken, werd in de 14e eeuw een onafhankelijke republiek en ontwikkelde zich tot een van de grootste rivalen van Venetië. Alle rijkdom uit die periode is nog steeds terug te vinden. In de talloze steegjes vind je op je groepsreis Kroatië vaak leuke restaurantjes en het uitzicht van de stadsmuur op de azuurblauwe zee maken het geheel compleet.