Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Montenegro

Familiereizen naar Montenegro

Familiereizen Montenegro

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Montenegro en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit Zuid-Europese land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Montenegro, een genot voor jong en oud!

Durmitor is het grootste nationale park van Montenegro. Het is een imposant en ruig berglandschap met heldere meren. Maak op je Montenegro familiereis een leuke wandeling om het heldere Zwarte Meer of ga wildwatervaren op de Tararivier, die stroomt door de grootste kloof van Europa. Met een rubberen boot trotseer je de stroomversnellingen. De badplaats Budva heeft een oude middeleeuwse stadsmuur die de stadskern omringt. Het is op je familiereis door Montenegro heerlijk slenteren door de pittoreske straten van Budva. Zoek een gezellig restaurantje uit of pak een ligbedje en geniet van het strand.

De oude haven- en handelsstad Kotor ligt prachtig in de gelijknamige baai, Europa’s meest zuidelijke fjord. De plaats is voorzien van talloze boetieks, pleintjes, smalle straten en prachtige historische gebouwen. Je kunt een boottocht ondernemen waarbij je de zee opgaat en een bezoek brengt aan de op een eilandje gelegen kerk, Our Lady of the Rocks, en de Blue Cave. Dit is een bijzondere grot die door de weerspiegeling van het water vanbinnen helemaal blauw is.

Beleef onze familiereizen door Montenegro door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.