Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Bulgarije

Groepsreizen naar Bulgarije

Groepsreizen Bulgarije

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om unieke herinneringen te maken.

De Sint Alexander Nevski kathedraal in de hoofdstad Sofia is een van de belangrijkste monumenten van heel Bulgarije. De gouden mozaïeken zijn indrukwekkend en omdat er dagelijks kerkdiensten zijn, kun je tijdens een groepsreis Bulgarije misschien wel een orthodoxe kerkdienst meemaken. Ben je nieuwsgierig naar het communistische verleden van Bulgarije, dan is een bezoek aan het Socialistisch Kunstmuseum een aanrader.

Naast het Romeinse amfitheater, beschikt de stad Plovdiv over een stadspoort uit de vierde eeuw, een etnografisch museum en Djumaya, de oudste moskee van de Balkan. Wandel over de kinderkopjes door de straten van het dorpje Arbanassi en bezoek de Geboortekerk met zijn vele kleurrijke fresco’s voordat je je wandeling voortzet naar Veliko Tarnovo. In het dorpje Ivanovo kun je op je Bulgarije groepsreis de UNESCO Werelderfgoed grotkerken bezoeken.

Onze groepsreizen Bulgarije laten je kennis maken met de heerlijke keuken, een schitterende natuur en een lieve bevolking. Wil je de sfeer in Bulgarije zelf proeven? Maak dan een groepsreis Bulgarije met Koning Aap en ontdek het kloppende hart van de Balkan!