Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Estland

Groepsreizen naar Estland

Groepsreizen Estland

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Estland groepsreizen hoe mooi deze prachtige Baltische Staat is en geniet van al de cultuur die het land te bieden heeft.

Groepsreizen naar Estland, eventueel gecombineerd met Letland en Litouwen, zijn een bijzondere ervaring. Twintig jaar geleden waren deze landen nog amper bekend, nu zijn ze lid van de Europese Unie. Je reist door steden met schilderachtige middeleeuwse kernen, orthodoxe kerken en daarnaast moderne winkelcentra. Op het platteland waan je je in een heel andere wereld met eindeloze wouden, houten huisjes en paardenkarren.

Tijdens je groepsreis door Estland maak je kennis met de bijzondere cultuur en rijke geschiedenis van het land. Veel verschillende culturen hebben samengeleefd, hetgeen je terugziet in de verschillende kerken, kastelen en architectuur. Er zijn vele musea welke de geschiedenis van Estland belichten. Maar, het land staat niet stil en ook aan de hedendaagse kunst wordt aandacht besteed.

r /> Groepsreizen naar Estland brengen je onder andere naar Pärnu, waar je de Rode Toren kunt bezoeken. Dit deel van de oude stadsmuur was geliefd bij de Russische tsaren. Bovendien is dit stadje al sinds 1838 een kuuroord. Het centrum van Pärnu telt vele houten huizen met schitterend bewerkte daklijsten, balustrades, veranda’s en torentjes in gezellige pasteltinten. In de universiteitsstad Tartu kun je je mengen in het prettige studentenleven met bijbehorende terrasjes en uitgaansgelegenheden. Ga je mee op een van onze Estlans groepsreizen, dan ben je verzekerd van een bijzondere, afwisselende reis!