Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Libanon

Groepsreizen naar Libanon

Groepsreizen Libanon

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Tijdens onze groepsreizen naar Libanon ervaar je dit prachtige land in al zijn facetten. De hoofdstad Beiroet is aan de Middellandse Zee gelegen, beschikt over goede musea, mooie winkels en ontelbare heerlijke restaurantjes en gezellige cafés. Omdat Libanon een klein land is, is het maar een klein stukje rijden naar de indrukwekkende bergen, kloosters en beroemde cederbomen van de Qadisha vallei. In het oosten van het land ligt de beroemdste bezienswaardigheid van het land, de ruïnes van de oude Romeinse stad Baalbek. In de Bekaa vallei wordt al meer dan 3500 jaar wijn geproduceerd en uiteraard krijg je er de kans om Libanese wijnen te proeven.

Het huidige Libanon werd in de oudheid Fenicië genoemd. De Feniciërs waren meer dan 1000 jaar lang de belangrijkste handelaren van het Middellandse Zeegebied. Fenicische overblijfselen zijn te bewonderen in Byblos, Sidon en vooral in Tyre. Een bezoek een het Midden-Oosten is niet compleet zonder te hebben gedwaald over de bazaar. In Beiroet zijn verschillende kleurrijke markten, maar mis zeker de oude souq van Byblos en de bazaar van Tripoli niet. Dagen vol indrukwekkende bezienswaardigheden wissel je in Libanon af met de heerlijkste gerechten. Kies uit warme en koude mezze, Armeens brood, hummus, handgemaakt ijs of falafel. In Libanon is het moeilijk om niet in gewicht aan te komen!

Ga mee op een van onze groepsreizen naar Libanon en laat je verrassen door oneindig veel moois!