Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Noord-Macedonië

Groepsreizen naar Noord-Macedonië

Groepsreizen Noord-Macedonië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om unieke herinneringen te maken.

Het Meer van Ohrid is een schilderachtige bestemming die zich prima leent om te relaxen of juist actief bezig te zijn. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis kunnen eveneens hun hart ophalen. Verken Ohrid, de ‘stad van 365 kerken’, en ontdek waarom Ohrid op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de stad Skopje is meer dan genoeg te zien tijdens je Noord-Macedonië groepsreis. Tijdens de Ottomaanse overheersing mochten kerken niet boven moskeeën uittorenen. De kerk Sveti Spas is daarom ondergronds gebouwd. Het houtsnijwerk en de schilderingen zijn werkelijk overweldigend.

Laat in de bazaar van Prilep je haar knippen door een ouderwetse barbier, ga op zoek naar een authentiek souvenir of bestel koffie met Macedonisch gebak. Er is in Prilep voor iedereen wel wat te doen tijdens je groepsreis door Noord-Macedonië! Het kleine Tetovo is de belangrijkste stad in het westen van Noord-Macedonië. Waar Ottomaanse moskeeën vooral met tegelwerk werden gedecoreerd, is de Sarena Dzamija moskee in Tetovo gedecoreerd met schilderingen van bloemen. Het is een van de hoogtepunten van islamitische bouwkunst op de Balkan!

Onze groepsreizen Noord-Macedonië laten je kennis maken met een bijzonder land uit het voormalige Joegoslavië. Wil je de sfeer in Noord-Macedonië zelf proeven? Maak dan een groepsreis Noord-Macedonië met Koning Aap!