Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Oezbekistan

Groepsreizen naar Oezbekistan

Groepsreizen Oezbekistan

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Oezbekistan groepsreizen hoe mooi dit prachtige Centraal-Aziatische land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

De Oezbeekse hoofdstad Tashkent wordt beschouwd als de belangrijkste stad in Centraal-Azië en valt op door de enorme overheidsgebouwen, breed opgezette boulevards, grote pleinen met fonteinen en groene parken. De hoofdstad is vrij modern, wat uitzonderlijk is in dit Aziatische gedeelte. Het metrosysteem functioneert prima en er zijn verschillende universiteiten, hogescholen, concertzalen, bioscopen en grote westerse bedrijven gevestigd. Minder modern, maar daarom niet minder leuk, is de grote Chorsu-bazaar, waar traditionele en kleurrijke Oezbeken uit het dorp komen om van alles te verhandelen.

Wandelen door Khiva is je terug wanen in de tijd. Ommuurd door massieve stadsmuren vind je hier een pracht aan oude Koranscholen, moskeeën, minaretten en paleizen. De overweldigend blauw betegelde gebouwen geven de oude stad het aanzien van één groot openluchtmuseum.