Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Tanzania

Groepsreizen naar Tanzania

Groepsreizen Tanzania

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Tanzania groepsreizen hoe mooi dit prachtige Afrikaanse land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Bij veel natuurliefhebbers, reizigers en Afrika-fanaten staat dit avontuur hoog op het verlanglijstje: een safari in Tanzania. Tanzania groepsreizen zijn met name populair vanwege de fantastische toeristische trekpleisters in de natuur. Waarschijnlijk het bekendste voorbeeld daarvan is het wildreservaat Serengeti, met daarin onder andere de Ngorongorokrater, waar je een onovertroffen hoeveelheid aan wilde diersoorten in het vizier kunt krijgen. Degenen die meegaan op de Tanzania groepsreizen kunnen verder ook nog ‘eventjes’ een bezoek brengen aan zowel het grootste meer als de hoogste berg van Afrika. En dat allemaal in hetzelfde land in Oost-Afrika!

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Tanzania groepsreizen hoe mooi dit prachtige Afrikaanse land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.