Live Help Chat

Reisinspiratiedag op zondag 12 december [online editie]

De laatste info op een rij

Hoe werkt het precies?

Om een online presentatie te kunnen volgen heb je een laptop, computer, telefoon of tablet met stabiele internetverbinding nodig, zodat je geen last hebt van haperingen of vastlopers. Je hebt geen camera of microfoon nodig, wij kunnen je niet zien of horen. Jij ons uiteraard wel, mits je geluid aanstaat. Check van tevoren of dit het geval is; het is natuurlijk zonde als je hierdoor het begin van de presentatie mist!

Verder is het belangrijk om te weten dat de presentaties worden georganiseerd in het programma Microsoft Teams. Ook zonder Microsoft-account kan je gemakkelijk deelnemen aan het webinar. Hier lees je hoe dit werkt:
  • Klik kort voor aanvang op de juiste deelname-link (zie hieronder)
  • Er opent een scherm, waarin je kan aangeven of je het webinar via de app of via het web wilt volgen. Kies voor 'bekijken op het web' als je als gast wilt deelnemen, je hoeft dan niks op je computer te installeren. Als je de online presentatie wilt volgen vanaf een telefoon of tablet, dan raden we je aan om wel eerst de Teams app te installeren.
  • Je ziet vervolgens een scherm waarop te zien is dat de presentatie binnenkort van start gaat. Gedurende de presentatie kun je vragen stellen via de Microsoft Teams chat; deze vragen zullen aan het eind van de presentatie besproken worden.

Overzicht presentaties en deelname-links

Ieder uur neemt een van onze medewerkers je mee langs de mooiste highlights van zijn of haar favoriete bestemming. In ongeveer 30 minuten voorzien zij je van nuttige reistips en interessante achtergrondinformatie over 'hun' land. Tijdens en na afloop van de presentatie kun je je vragen stellen via een chat.

Wil je een presentatie bijwonen? Klik dan enkele minuten voor aanvang op de desbetreffende deelname-link (zie hieronder). Je krijgt vervolgens een scherm te zien waarop te zien is dat de presentatie binnenkort van start gaat. Op exact het aangegeven tijdstip start dan automatisch de presentatie. Veel kijkplezier!

Azië en Europa

Latijns-Amerika, Afrika, Midden-Oosten

Doe om 16.00 uur mee met onze digitale REISQUIZ

Heb jij al veel van de wereld gezien en denk jij álles te weten over onze bestemmingen? Doe dan mee met onze digitale REISQUIZ.

Wanneer → Zondag 12 december
Tijdstip → 16.00 uur
Deelname-link → Klik hier om mee te doen aan onze reisquiz

Hoe werkt het precies?

Om precies 16.00 uur (zondag 12/12) start de REISQUIZ: zorg dat je op tijd inlogt! Je krijgt dan eerst een testvraag in beeld te zien. Deze telt nog niet mee voor je score, maar geeft je een idee hoe de rest van de REISQUIZ in zijn werk gaat. Direct daarna start de REISQUIZ en tellen je antwoorden mee in het klassement! We hebben 5 rondes met elk 10 uitdagende reisvragen voor jou bedacht. Elke vraag heeft vier meerkeuze antwoorden, waarvan er slechts 1 juist is. Na elke vraag zie je direct of jij het juiste antwoord hebt gegeven.

Snel antwoorden is belangrijk

Je hebt 25 seconden de tijd om het juiste antwoord aan te klikken; tussendoor ‘even snel’ Googlen zit er dus helaas niet in. En daarnaast: hoe sneller je een vraag goed beantwoordt, hoe meer punten je verdient. Voor een fout antwoord krijg je geen punten. Let op: een gegeven antwoord kan niet meer veranderd worden.

Via welke apparaten kun je allemaal meespelen?

De REISQUIZ speel je individueel vanachter je eigen telefoon, tablet of computer. Zorg voor een stabiele internetverbinding, zodat je geen last hebt van haperingen of vastlopers.

Tot slot een kleine disclaimer

Alle vragen en antwoorden die we bedenken, onderzoeken we uitvoerig en controleren we op feiten. Het kan echter zijn dat er ergens toch een foutje insluipt. Helaas blijft het mensenwerk en kan dit gebeuren. Uiteraard doen we ons uiterste best om elk antwoord grondig op juistheid te onderzoeken. Lees de vraagstelling ook goed!

Veel plezier EN succes!