Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Indonesie

Familiereizen naar Indonesie

Familiereizen Indonesië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen Indonesië en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Zuidoost-Aziatische land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Indonesië. Na een sightseeing of leuke excursie neem je een plons in het hotelzwembad. Bijna alle hotels die we gebruiken tijdens onze Indonesië familiereizen beschikken over een verkoelend zwembad.

Behalve de grote verscheidenheid aan flora en fauna is er in Indonesië nog veel meer te zien. Veel van de bekende bezienswaardigheden van het land bevinden zich op het eiland Java, waar de Indonesische hoofdstad Jakarta zich ook bevindt. Op Java kun je tijdens je familiereis door Indonesië onder meer een bezoek brengen aan het tempelcomplex van Borobudur, de Prambanan-tempels en de adembenemende Bromovulkaan.

Mysterieus Bali staat bekend als het 'Eiland van Goden en Demonen'. Er valt tijdens een Bali familiereis volop cultuur te proeven in hindoeïstische tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een batikatelier. Het landschap bestaat uit prachtige stranden, groene rijstterrassen en jungle, ruige vulkanen en bergmeren. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen. Wuivende palmbomen, witte stranden, imposante koraalriffen, een blauwe zee en een relaxt sfeertje. Dat zijn de tropische Gili Eilanden. De wateren rondom de Gilis zijn echte onderwaterparadijsjes. Het zeewater is helder en tussen het kleurrijke koraal leven onder andere zeeschildpadden, zeepaardjes, anemoonvissen (Nemo), zeesterren, rifhaaitjes en roggen. Heerlijk op je Indonesië familiereis.

Beleef onze familiereizen door Indonesië door de ogen van je kind.