Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Indonesië

Groepsreizen naar Indonesië

Groepsreizen Indonesiƫ

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Indonesië groepsreizen hoe mooi dit prachtige stukje Zuidoost-Azie is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Ben jij ook zo’n liefhebber van afwisselende bestemmingen? Dan is er eigenlijk één land waar je geweest moet zijn, en dat is Indonesië. Mee gaan met een van onze groepsreizen door Indonesië betekent reizen van eiland naar eiland, waarvan Java en Bali de bekendste voorbeelden zijn. Het zijn twee van de maar liefst 17.508 eilanden die deel uitmaken van de grootste eilandenstaat ter wereld. Tijdens je groepsreis door Indonesië kijk je je ogen uit. In de eerste plaats wordt meer dan de helft van het land bedekt door bossen, terwijl het oppervlak aan regenwouden op Brazilië na het grootste van de wereld is. Enorme bomen worden er afgewisseld met een ongekende diversiteit aan planten, onder andere dankzij het tropische klimaat. Gemiddeld is het in Indonesië 30°C, waarbij de meeste gebieden een regentijd en een droge periode kennen.

Uiteraard kun je met Koning Aap een groepsreis Indonesië maken naar veel meer eilanden van de Gordel van Smaragd. Denk eens aan de nog minder bezochte Sunda Eilanden, zoals Flores en Sumbawa. Ook Lombok met zijn voor de kust liggende Gili Eilanden zijn zeker een aanrader. Hoogtepunten op het grote eiland Sumatra zijn de orang-oetans en het Tobameer.