Groepsreizen naar Australie

Groepsreizen Australiƫ

Wie graag in groepsverband door Australië wil reizen, kan daar behoorlijk wat tijd voor uittrekken. Om aan de andere kant van de wereld te komen, je bent vanuit Amsterdam of Brussel al snel 24 uur onderweg om in Sydney te komen, het land zelf is ook van enorme omvang. Binnen de landsgrenzen van Australië is enorm veel te zien. Bruisende steden en gezellige dorpen worden afgewisseld met natuurschoon zoals je het zelden eerder hebt gezien. Van enkele van de oudste regenwouden ter wereld tot desolaat landschap waarin de meest vreemde rotsformaties. Regelmatig kun je getuige zijn hoe groepen walvissen dicht langs de kust zwemmen en ook onderwater is het zowel aan de west- als oostkust een waar paradijs. De verhalen en culturen van migranten en mysterieuze cultuur van de oorspronkelijke Aboriginal bevolking zullen een onuitwisbare indruk op je achterlaten.

Tijdens onze groepsreizen naar Australië maak je kennis met de bekende en onbekende hoogtepunten die dit immense land te bieden heeft. De Great Ocean Road, een van de mooiste wegen ter wereld, de heilige rots Uluru en de Kings Canyon in het fameuze Rode Centrum van Australië, Kakadu Nationaal Park met zijn rotstekeningen, ontelbare vogels en beroemde krokodillen en natuurlijk het Great Barrier Reef vormen enkele van de ingrediënten tijdens de groepsreis door Centraal Australië. Onze groepsreis naar West-Australië bezoekt bezienswaardigheden die qua schoonheid de concurrentie met de bekende bezienswaardigheden van de rest van het land makkelijk aankunnen, maar door de afgelegen ligging slechts weinig toeristen zien. Witte stranden met kangoeroes, mijnwerkersdorpjes, de bizarre zandstenen rotsformaties van Karijini, het kleurrijke rif van Ningaloo en natuurlijk de Bungle Bungle met zijn vreemde rotsformaties vol oranje strepen.

Ontdek tijdens de Australië Groepsreizen van Koning Aap prachtige steden als Sydney, Melbourne, Adelaide en Perth. Kleine steden als Broome, Alice Springs en Cairns ademen ieder een heel andere sfeer en overal waar je komt wacht je de spontane Australische bevolking die altijd wel in voor een praatje lijkt te zijn.