Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Bolivia

Groepsreizen naar Bolivia

Groepsreizen Bolivia

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Een groepsreis door Bolivia maken is een reis op hoogte; Bolivia is het hoogstgelegen land van heel Zuid-Amerika. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de Andes, het in totaal zevenduizend kilometer lange gebergte. Met bergtoppen op meer dan zes kilometer hoogte staat de Andes garant voor adembenemende vergezichten over het westen van Bolivia. Reizen door het gebergte is niet alleen een populaire bezigheid dankzij de indrukwekkende hoogteverschillen, maar onder andere ook vanwege de vele meren die je er aantreft. Het beste voorbeeld daarvan is het Titicacameer, het grootste meer van Zuid-Amerika dat midden in de Andes ligt op de grens van Peru en Bolivia. In het meer liggen verschillende eilanden, die onder meer worden bewoond door traditionele indianen. In de uitgestrekte zoutvlakte Salar de Uyuní rijd je tijdens je rondreis Bolivia langs oases met talloze cactussen, geisers, vulkanen en meren met elk hun eigen kleur.

De witte stad Sucre prijkt vanwege zijn prachtig geconserveerde monumenten op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In Potosí zie je bij onze Bolivia reizen de Spaans-koloniale rijkdom terug in de talrijke kerken, kathedralen, kloosters en koloniale huizen. Boliviaanse vrouwen, getooid in plooirokken en 'dansende' zwarte bolhoedjes verkopen op de heksenmarkt van La Paz hun lamafoetussen en andere offerandes, bedoeld om Moeder Aarde mild te stemmen.

Onze groepsreizen Bolivia laten je kennis maken met een heerlijke keuken en een traditionele bevolking. Wil je de sfeer in Bolivia zelf proeven? Maak een groepsreis Bolivia met Koning Aap!