Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Ecuador

Groepsreizen naar Ecuador

Groepsreizen Ecuador

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Ecuador groepsreizen hoe mooi dit prachtige, stukje Zuid-Amerika is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Onze Ecuador groepsreizen bieden ongelooflijk veel variatie, vooral op het gebied van natuur. Het Zuid-Amerikaanse land is niet alleen bedekt met een klein gedeelte van het Amazoneregenwoud; je treft er onder andere ook indrukwekkende vulkanen, koloniale steden en een kleurrijke indiaanse bevolking.  Wie besluit om door Ecuador rond te reizen, komt terecht in een ongekend gevarieerd land waar de ene bezienswaardigheid nog spectaculairder is dan de andere.

Tijdens de Ecuador groepsreis heb je de mogelijkheid om een bezoek te brangen aan de Galápagos-eilanden, ongeveer duizend kilometer ten westen van Ecuador in de Stille Oceaan en zijn een waar paradijs op aarde. Dit is de plek waar je de kans hebt om diersoorten te ontmoeten die je voorheen niet eens kende. Dat is ook niet zo vreemd, aangezien een groot aantal soorten niet eens voorkomt in de rest van de wereld. Wie besluit door Ecuador rond te reizen, mag de eilandengroep Galápagos niet overslaan!