Reizen naar INDIA

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen India

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Wie graag in groepsverband door India wil reizen, kan daar behoorlijk wat tijd voor uittrekken. India is namelijk niet alleen een groot land als het gaat om oppervlakte (zevende plaats wereldwijd) en inwoners (na China op de tweede plaats); zeker ook qua diversiteit is het Zuid-Aziatische land een van de meest fascinerende gebieden ter wereld. Allereerst vind je tijdens onze groepsreizen door India een enorme diversiteit aan landschappen. Zo vindt je bijvoorbeeld een plateaulandschap in het zuiden, een groot aantal rivieren in het centrum van het land en een hooggebergte in het noorden Noord-India: de Himalaya. Liefhebbers van het strand kunnen in het oosten van het land naar hartelust prachtige stranden vinden, waar in het westen plaats is voor een grote woestijn. In ons aanbod groepsreizen door India is er voor ieder wat wils.

Onze groepsreizen door India kennen veel trekpleisters. Zo ligt de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest, op een steenworp afstand op de grens van Tibet en Nepal maar is er ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de heilge rivier de Ganges. Deze 2510 kilometer lange rivier  trekt jaarlijks miljoenen hindoes naar de aanliggende steden waar zij zich wassen in de heilige rivier om zo hun ziel te reinigen. Wanneer je deelneemt aan een van onze India groepsreizen mag een bezoek aan de imponerende Taj Mahal niet ontbreken. Dit reusachtige mausoleum in Agra geldt als het toppunt van de Mogol-architectuur, is een van de meest fameuze bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO én wordt beschouwd als een van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Ontdek tijdens de India Groepsreizen van Koning Aap prachtige steden als Mumbai, Delhi en Goa en bezoek verbazingwekkende nationale parken om na de drukke steden weer volledig tot rust te komen. Daarnaast heeft het land door een groot scala aan monumenten en tempels veel te bieden op het gebied van cultuur en religie.  

Proef tijdens je groepsreis door India de gevarieerde Indiase keuken, kom in contact met de vriendelijke en gastvrije bevolking en raak onder de indruk van dit overweldigende land in het zuiden van Azië!

MET KORTING OP REIS?

Staat India al jaren op jouw bucketlist? Grijp dan nu je kans! Profiteer nog t/m maandag 15 augustus van € 100,- korting per persoon op onze India groepsreizen. Bekijk alle voorwaarden.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.