Reizen naar JORDANIE

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Jordanië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Jordanië groepsreizen hoe mooi dit prachtige land in het Midden-Oosten is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft. 

Tijdens Jordanië groepsreizen, kom je terecht in het hart van het Midden-Oosten. Hier maak je kennis met de Arabische wereld, prachtige woestijnvlakten, de curieuze Dode Zee, de prachtige Golf van Aqaba, de rode rotsen van Petra, indrukwekkende archeologische opgravingen en de vriendelijke bevolking. Degenen die meegaan op een van onze Jordanië groepsreizen, genieten van een zonnig land in Zuidwest-Azië vol verrassende bezienswaardigheden.

In de gemoedelijke kustplaats Aqaba kun je tijdens je Jordanië groepsreis lekker uit eten gaan of genieten op een sfeervol terras, maar vooral ook een duik nemen in de prachtige Golf van Aqaba. Je deelname aan een van onze Jordanië groepsreizen zijn eigenlijk niet compleet zonder dat je hebt gesnorkeld tussen de vissen en magnifieke koraalriffen. Zwemmen in de Dode Zee is om een andere reden bijzonder; in het meer zit zó veel zout dat je altijd blijft drijven. Kennismaken met de vriendelijke bevolking ten slotte doe je in een van de theehuizen, eventueel onder het genot van een waterpijp!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.