Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Slovenië

Groepsreizen naar Slovenië

Groepsreizen Sloveniƫ

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Slovenië is klein, maar qua natuur is het land dat is afgesplitst van voormalig Joegoslavië een van de topbestemmingen van Europa. Slovenië is ongerept, dichtbebost en bergachtig. Op een relatief klein oppervlak vind je een ruige natuur met wilde rivieren en blauwgroene meren. Het Meer van Bled is kraakhelder, je mag het zeker niet missen tijdens je groepsreis Slovenië. In het door bergen omgeven meer ligt een klein eiland met daarop de fotogenieke Hemelvaartkerk, die per boot te bereiken is.

Langs de waterkant van de rivier Ljubljanica, die door de oude wijken de Sloveense hoofdstad Ljubljana stroomt, bevinden zich verschillende terrasjes. Het historische centrum met zijn gekleurde huizen is makkelijk te verkennen. Boven de stad ligt het middeleeuwse Ljubljana kasteel, het is bereikbaar per kabelspoorbaan. Elke tien minuten gaat er een wagonnetje naar boven vanwaar je een mooi uitzicht over de stad hebt.

Onze groepsreizen Slovenië laten je kennis maken met de heerlijke keuken en een gastvrije bevolking. Wil je de sfeer in Slovenië zelf proeven? Maak dan een groepsreis Slovenië met Koning Aap!