Duurzaam reizen

Duurzaam reizen

Als aanbieder van avontuurlijke verre rondreizen hechten wij veel belang aan het verminderen van de druk die toerisme uitoefent op de natuurlijke en sociale leefomgeving van onze reisbestemmingen. Onze missie is dan ook het steeds meer en beter verwerven van duurzaamheid in onze bedrijfsprocessen. Wij zijn een bedrijf dat streeft naar een constante verbetering op het gebied van verantwoord reizen. Regelmatig nemen wij onze eigen producten onder de loep en werken wij mee aan projecten, op zoek naar duurzame oplossingen.
 

Koning Aap ontvangt wederom Travelife certificaat

Nieuwsupdate 11 juli
Travelife is een keurmerk voor maatschappelijk en duurzaam ondernemen voor touroperators.
In 2013 hadden wij de primeur: Koning Aap mocht als een van de eerste reisorganisaties ter wereld het Travelife certificaat in ontvangst nemen.

Iedere 2 jaar wordt getoetst of wij nog steeds voldoen aan de strenge criteria van Travelife. En vandaag ontvingen wij het bericht dat Koning Aap wederom de status 'Travelife Certified' heeft behaald. Mooi nieuws waar we uiteraard erg trots op zijn!

De wereld is magisch mooi. Laten we er samen voor zorgen dat de wereld zo magisch en mooi blijft.

Écht op reis op een duurzame manier

Als eerste grote verre reizen specialist hebben wij een website gelanceerd waar al onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden gebundeld, onder de naam Feeling Responsible.

Op dit platform kun je zien welke lokale projecten door onze klanten en ons (financieel) worden ondersteund en wat wij ondernemen om de CO2-uitstoot van onze reizen standaard te compenseren. Daarnaast staat het blog gedeelte van de site vol met artikelen, de laatste ontwikkelingen, resultaten en tips. Bijvoorbeeld over wat je zelf kunt doen om de reis groener te laten verlopen. Neem eens een kijkje!

 

Ga naar Feelingresponsible.org