Live Help Chat

Reizen naar Verenigde Arabische Emiraten

Gezondheid Verenigde Arabische Emiraten

Inentingen voor de Emiraten zijn niet verplicht. Voor informatie over eventuele vaccinaties verwijzen we naar het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR), zie www.lcr.nl. In België kun je vergelijkbare informatie krijgen op www.wanda.be. Voor een advies op maat wordt je aangeraden vier tot zes weken voor vertrek contact op te nemen met je huisarts, GGD of Vaccinatiecentrum. Laat altijd de geplande reisroute zien.

Vaccineren bij je thuis! Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Koning Aap heeft in samenwerking met Thuisvaccinatie.nl een oplossing gevonden voor deze vaak tijdrovende klus. In plaats van dat jij naar de GGD of huisarts moet gaan, komt een huisarts bij je thuis op het moment dat het jou schikt om de benodigde inentingen te zetten. Thuisvaccinatie.nl is een landelijk werkend vaccinatiecentrum (enkel in Nederland). Als je minstens 4 weken voor vertrek contact met hen opneemt, garanderen we dat je gebruik kunt maken van deze unieke service. Een handig alternatief voor de GGD! Maak hier een afspraak voor jouw vaccinaties.

Bescherming tegen de hitte op Dubai: De straling van de zon is krachtig in de Emiraten. Houd daar rekening mee als je gaat zonnen. Zorg voor een hoge zonnebrandfactor, gedegen zonnebril en hoofdbedekking. Contactlensdragers kunnen last krijgen van stof en zand, neem daarom altijd een reservebril mee. In de hitte verlies je ongemerkt veel vocht. Meer water drinken dan in Nederland is aan te bevelen, extra zout doet vaak ook goed. Over het algemeen zijn warme dranken beter voor je maag dan ijskoude. Kijk voor meer informatie op www.gezondopreis.nl.