Communicatie Estland

Post van Estland naar de Benelux doet er ongeveer twee tot vier dagen over. Vanaf 15 juni 2017 is bellen, sms’en en internetten met je mobiele telefoon vanuit een EU-land naar een ander EU-land veel goedkoper geworden. Je betaalt nu hetzelfde tarief als in Nederland of België. Vanaf Estland kun je dus gewoon naar Nederland of andere EU-landen bellen tegen dezelfde kosten als je in Nederland gewend bent. Dat geldt ook voor sms’en en mobiel internetten met je telefoon. Zie verder: www.bellen.com.

Als je vanuit Estland naar huis wilt bellen, toets dan eerst een 8 (wacht op kiestoon) en dan de landencode van Nederland 1031 of België 1032.

Mobiel bellen in Estland
Wanneer je een simlock vrij toestel hebt kun je ook overwegen om een lokale SIM-kaart plus prepaid beltegoed aan te schaffen. Verkrijgbaar bij de R-kiosks (vraag naar könekaart).    

WiFi in Estland
Op veel plaatsen in Estland, zoals in hotels en veel restaurants , is Wi-Fi beschikbaar. Een handige app die je thuis al kunt downloaden is Maps.Me. Met deze app kun je plattegronden downloaden die je vervolgens offline kunt gebruiken.   

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.