Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Peru

Familiereizen naar Peru

Familiereizen Peru

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Peru en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit avontuurlijke land in Zuid-Amerika je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Peru.

Vanuit Pisco kun je een boottochtje naar de Ballestaseilanden maken, waar je zeerobben, pinguïns en zeevogels aantreft. De onherbergzame Colca Canyon wordt bewoond door indianen die hun gewassen verbouwen op de door Inca’s aangelegde terrassen. Bezoek hier de warmwaterbaden en maak kennis met de reusachtige condor, die zich in deze diepste kloof ter wereld ophoudt.

Zie op een familiereis Peru hoe de zon de Andestoppen van kleur doet veranderen en hoe de bergtoppen weerspiegelen in het heldere water van het Titicacameer, het hoogst gelegen bevaarbare meer ter wereld. Slenter door de steegjes van Cuzco waar Spaanse herenhuizen, kloosters en kerken bovenop de fundamenten van Incaruïnes zijn gebouwd. Van alle Incaruïnes is Machu Picchu de bekendste. De ligging van deze oude stad is haast nog mystieker dan de stad zelf.

Beleef onze familiereizen door Peru door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.