Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Taiwan

Groepsreizen naar Taiwan

Groepsreizen Taiwan

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Wie besluit om deel te nemen aan een van onze Taiwan groepsreizen, komt terecht in het binnenland of een van de tropische stranden op het eiland. In het binnenland is het Sun Moon-meer een van de fijnste plekken, niet in de laatste plaats dankzij de betoverende omgeving met groene bergen. Wat indrukwekkende natuur betreft: bij de Taroko Kloof kom je beslist ogen tekort. Hier stroomt een prachtige rivier tussen imposante rotsen en marmeren rotswanden. Dit alles zorgt voor een bijna surrealistisch toneel dat eigenlijk met geen pen te beschrijven is.

De traditionele Taiwanese cultuur naast hypermoderne architectuur met flitsende neonverlichting, het mooie landschap en de Nederlandse geschiedenis (overblijfselen uit de tijd van de V.O.C.), dat is wat je te wachten staat bij tijdens een groepsreis Taiwan met Koning Aap. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Taiwan groepsreizen hoe mooi dit Aziatische land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.