Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Tibet

Groepsreizen naar Tibet

Groepsreizen Tibet

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Meegaan op een van de Tibet groepsreizen kun je vergelijken met een wandeling maken over het dak van de wereld. Het gebied is gelegen tussen de drie en vijf kilometer hoogte en bergen en hoogvlakten spelen dan ook een grote rol in het landschap. Je zult je fototoestel constant tevoorschijn moeten halen, want de vergezichten zijn er legio. Het Himalaya-gebergte spreekt bij iedereen tot de verbeelding, met als uithangbord natuurlijk de hoogste berg ter wereld: de Mount Everest, bijna negenduizend meter hoog, die op de grens van Tibet met Nepal ligt. Bergwandelingen mogen dan ook absoluut niet ontbreken gedurende een groepsreis Tibet, maar datzelfde geldt voor een bezoek aan de indrukwekkende tempels en kloosters in het gebied. In die kloosters heb je de unieke mogelijkheid om in contact te komen met de vreedzame monniken in Samye, Ganden of Gyanze. Ontzagwekkende Boeddhabeelden tref je onder andere aan in het Tashilhunpo-klooster in Xigaze (Shigatse). Een bezoek aan het Potala in Lhasa mag je niet missen!

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Tibet groepsreizen hoe mooi deze prachtige Aziatische regio is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat Tibet te bieden heeft.