Reisdocumenten Vietnam

Reizigers die Vietnam willen bezoeken, moeten beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst.

Visum
Voor een bezoek aan Vietnam dien je ook te beschikken over een geldig visum. De kosten voor het visum bedragen € 60,-.

Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt dien je zelf bij de desbetreffende ambassade(s) na te gaan of een visum voor jou voor de desbetreffende landen wel of niet vereist is. Indien het wel vereist is verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.

Visumbemiddeling
Op het inschrijfformulier kun je aankruisen of je Koning Aap opdracht geeft de eventueel benodigde visa te regelen, of dat je het zelf regelt. Wanneer je gebruik maakt van deze service, dan dien je meestal uiterlijk vier weken voor vertrek je paspoort samen met de volledig ingevulde visumformulieren en de benodigde pasfoto's aangetekend op te sturen naar ons visumafhandelingskantoor. Tevens dien je een aangetekende envelop mee te sturen met je eigen adres zodat we je paspoort terug kunnen sturen. Koning Aap brengt naast de consulaire kosten per visum tevens een bedrag van € 25 bemiddelingskosten per visum in rekening.

De deelnemers aan onze reizen ontvangen na inschrijving de benodigde visumformulieren en nadere informatie over de te volgen procedure. Mocht je in een later stadium toch besluiten het visum wel of juist niet via Koning Aap te laten regelen, dan brengen we € 12,50 wijzigingskosten in rekening.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.