Live Help Chat

Over Mick

Mick
Reisspecialist
Mijn eerste reis buiten Europa was naar Nepal. Hier werd ik door de reismicrobe gebeten en sindsdien ga ik alle richtingen uit! De jungle in Costa Rica, safari in Tanzania, temple hopping in Japan en Zuid-Korea. Overal valt wel wat te zien en ontdekken! Andere culturen ontdekken, jezelf onderdompelen in prachtige natuur en heerlijk eten proeven, dit alles is wat reizen zo indrukwekkend maakt! Tijdens het reizen probeer ik ook alles op beeld te krijgen met mijn camera, zowel op foto als tegenwoordig ook op video, een andere grote passie van mij.
2023
Afrika en Azië
Costa Rica, IJsland, Indonesië, Italië, Japan, Kirgizië, Marokko, Nepal, Noorwegen, Portugal, Taiwan, Tanzania, Thailand, Zuid-Korea
Écht op reis TIP van Mick
Na een beklimming van meer dan duizend besneeuwde trappen over bergen, langs kliffen en tussen bossen door te wandelen uiteindelijk te arriveren bij de prachtige tempels van Yamadera in Japan. Tussen deze ondergesneeuwde tempels en altaartjes lijk je wel in een hele andere wereld beland te zijn. Het prachtige uitzicht over de vallei krijg je er als cadeau bij!