Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

header image
Classic
8,3 (295)

Rondreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali

22 dagen
v.a. € 2.535,-

Reisdata en prijzen Rondreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali

Hieronder vind je een overzicht met de reisdata en prijzen van deze Rondreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali. Selecteer jouw ideale vertrekdata met onze unieke prijsgarantie en vraag jouw reis aan.

Hieronder vind je een overzicht met de reisdata en prijzen van deze Rondreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali. Selecteer jouw ideale vertrekdata met onze unieke prijsgarantie en vraag jouw reis aan.

Antwoorden op de meest gestelde vragen over ons beleid rondom vluchten plus een heldere uitleg over de werking van onze vluchtmodule vind je hier.

Extra kosten

Dossierkosten (1p)

€ 27,50

Dossierkosten (2p+)

€ 42,50

Toeslag 1-persoonskamer

€ 500,00

Nieuwsberichten

18-10-2023

Ramadan en Offerfeest Indonesie

NB1. Van 10 maart tot en met 09 april 2024 is het Ramadan. Indien je reis binnen deze periode valt, moet je rekening houden met het volgende: De Ramadan is het belangrijkste islamitische feest. Het feest duurt de hele negende maand van het islamitische jaar en is de vastenmaand. Tijdens deze periode eten, drinken en roken moslims niet tussen zonsopgang en zonsondergang. Vasten is een van de belangrijkste plichten van een moslim. De Ramadan kan voor reizigers leiden tot enig ongemak; veel restaurants zijn dicht; eten, drinken en roken in het openbaar wordt niet op prijs gesteld. Voor toeristen wordt overigens wel gekookt en gezorgd. Het spreekt vanzelf dat je (op straat of terras) ten overstaan van vastende mensen niet eet. Aan de andere kant is het meemaken van zo'n belangrijk feest wel weer bijzonder.
NB2. Indien je van 16 juni - 18 juni 2024 in Indonesie bent, zul je getuige zijn van het Offerfeest. Voorzieningen zijn gewoon open.

09-02-2024

Tourist Levy Bali

Per 14 februari 2024 zal er bij aankomst in Bali een toeslag gevraagd worden door de Indonesische overheid. Het zal gaan om 150,000 IDR, ongeveer €10,- per persoon (zowel voor kinderen als volwassenen).
De Tourist Levy voucher moet per persoon aangeschaft worden, dit kan via de website lovebali.baliprov.go.id. Na het invullen van de juiste gegevens wordt de vouchers verstuurd naar het opgegeven mailadres. De voucher dient getoond te worden bij een van de checkpoints bij aankomst in Bali. 

Wat is inclusief?

Wat is exclusief?

Reizen: de feiten op een rij

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over hoe wij onze reizen organiseren. Daarom hebben wij voor de belangrijkste onderwerpen een speciale pagina samengesteld met daarop de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen als:

  • Wanneer gaat mijn reis gegarandeerd door?
  • Hoe zit het met de betaling van mijn reis?
  • Ik kan bij jullie mijn eigen vlucht kiezen. Hoe werkt dat?
  • Kan ik voor vertrek een specifieke stoel in het vliegtuig reserveren?
  • Hoeveel bagage kan ik meenemen?

Lees hier de veelgestelde vragen

Unieke prijsgarantie bij Koning Aap

Koning Aap hanteert 'flexibele prijzen'. Door het jaar heen kan het zijn dat de prijzen van onze reizen veranderen door bijvoorbeeld wisselkoersontwikkelingen, prijsverhogingen van tickets of door de concurrentie. Maar dit geldt niet voor jou! Heb je eenmaal een definitieve bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Koning Aap de prijs van jouw boeking. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom: zodra jouw boeking is bevestigd reis jij altijd tegen de prijs waarvoor je hebt geboekt!

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen.Omdat de prijs van een landarrangement per vertrekdatum kan verschillen, is deze prijs op aanvraag. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met ons kantoor.

Zakgeld

Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavenpatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen.

Richtbedrag voor zakgeld op deze reis: € 450,- p.p. per reis.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.