Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Classic
8,4 (53)

Rondreis Japan

15 dagen
v.a. € 3.357,-

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding

8,8

Prijs/kwaliteit

7,8

Accommodatie

8,1

Transport

8,5

Totale beoordeling

8,4
53 respondenten

Vertrekdatum: 28/04/2024

Beoordeling: 10

10

Irene: Twijfel je nog om deze reis te maken? Niet doen en gewoon boeken! Wij hebben een fantastische reis gemaakt, veel gezien, veel vrijheid en dus ook veel gelopen. Maar wat is Japan een fijn land. Koning Aap heeft alles perfect geregeld, dus zorgeloos op reis. Marcel was onze reisleider, echt een topper! Ik kan je deze reis dus van harte aanbevelen!

Vertrekdatum: 31/03/2024

Beoordeling: 9

9

Patricia: De Classic reis was een fantastische manier om de hoogtepunten van de vier bestemmingen te zien, met zowel de typische topattracties als onverwachte bezienswaardigheden. Een goede afwisseling van grote steden en het meer rustige Hakone natuurgebied. Het was fijn dat, terwijl het een groepsreis was met prima reisbegeleiding, we regelmatig ook zelf op pad konden gaan om dingen te ontdekken. Juist het feit dat we langer op een plek bleven maakte dat de reis een voor ons goed tempo had.

Vertrekdatum: 31/03/2024

Beoordeling: 10

10

Christine Paula R.: Kennismaking mt prachtig Japan onder zeer gewaardeerde en kundige leiding vn Nancy. Geen vraag te veel om weg nog eens uit te leggen als je er alleen op uit wilt doordat anderen dit niet kiezen. Warm en bekwaam en ook bezorgd als dezelfde oudere medereiziger weer eens niet tijdig op gemaakte afspraak arriveerde. Als alleenstaande heb ik toch ook medereizigers gevonden in de groep om ervaringen te delen. Christine

Vertrekdatum: 31/03/2024

Beoordeling: 9

9

Ben: prachtige reis naar andere kant van de wereld, goede organisatie die rekening hield met alle deelnemers. Pluspunt was de volledige keuzevrijheid om zelf te beslissen waaraan je deelnam.

Vertrekdatum: 06/05/2023

Beoordeling: 8

8

HADEWIJCH: Ideale reis voor een eerste kennismaking met Japan

Vertrekdatum: 02/04/2023

Beoordeling: 10

10

Sarah: Wat een geweldige reis naar Japan. Wij gingen met een gezin van 3, waaronder een 16-jarige en we hebben elks op ons eigen manier genoten. Deze formule laat genoeg vrijheid voor zelf op ontdekking te gaan, maar met de “veiligheid” van een ondersteunende gids daar ter plekke. Wij werden door onze gids goed geïnformeerd om zelfzeker op ontdekking te gaan in elke stad.

Vertrekdatum: 02/04/2023

Beoordeling: 8

8

Guy: Mooie en fascinerende reis met een zeer goede reisleidster. Deze reis geeft een prima eerste indruk van wat Japan is en te bieden heeft. Japanners zijn ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam ondanks hun gebrekkig/geen gebruik van de Engelse taal. We kwamen thuis met honderden fotos in onze baggage.

Vertrekdatum: 27/10/2019

Beoordeling: 8

8

Bryan: Heerlijke rustige reis, je krijgt alle tijd van de wereld om de stad en omgeving te verkennen. Ook als je wat avontuurlijker bent, zelf een excursie maken naar een andere stad of omgeving buiten de stad dat je verblijft. Maar je zal hoe dan ook...veel lopen in Japan ;)

Vertrekdatum: 15/09/2019

Beoordeling: 9

9

Véronique: Deze reis biedt een goede kennismaking met het dichtbevolkte gebied tussen Tokyo en Osaka. Wij hadden een geweldige reisleider, die zeer goed op de hoogte was van het gebied waar we doorheen trokken, en van de gebruiken in Japan. Dit maakte het tot een interessante ervaring. Een paar nachten in hetzelfde hotel verblijven is prettig en maakt de reis relaxter. Houdt er wel rekening mee dat goede wandelschoenen nodig zijn, omdat per dag veel wordt gelopen.

Vertrekdatum: 21/04/2019

Beoordeling: 9

9

Reiziger: Minder onderweg zijn, en meer tijd om de steden te verkennen is een geweldige formule.

Vertrekdatum: 21/04/2019

Beoordeling: 8

8

Tineke: Fantastische reis naar vier grote steden. Tijd genoeg om de hoogtepunten van iedere stad te bezoeken. Wel goede ((loop) schoenen meenemen, ondanks het slow en comfort, liep ik 10 km gemiddeld per dag...