Live Help Chat

Reizen naar Cambodja

Bagage en kleding Cambodja

We adviseren je om de bagage voor je Cambodja rondreis of Cambodja familiereis mee te nemen in een rugzak of in een weekendtas. Een koffer raden we sterk af voor onze reizen per openbaar vervoer. Het gewicht van je bagage kan meestal beperkt blijven tot tien kilo per persoon. In de bijna alle hotels is immers laundry service aanwezig.

Wat betreft je kleding raden we je aan om praktische kleding mee te nemen die zich makkelijk laat combineren (laag over laag). We vragen je om in je kledingkeuze respect te tonen voor de lokale cultuur. Boeddhistische tempels kun je alleen bezoeken als je decent gekleed bent.

Denk bij het samenstellen van je bagage aan bijvoorbeeld: wandelschoenen, zaklamp, waterfles, naaigerei, wasmiddel, universeel geldige verloopstekker, reisgids, toiletartikelen, badslippers, zwemkleding, wekker, schrijfgerei, schaartje, beker en zakmes. Omdat je in een enkel hotel onderweg mogelijk alleen een onderlaken op het bed aantreft is een zelf meegebrachte lakenzak wenselijk.

Het is echter niet nodig om slaapzakken, slaapmatjes of muskietennetten mee te nemen. Deze zijn voor je Cambodja reis niet noodzakelijk, ter plaatse aanwezig of eenvoudig ter plekke te koop.