Reisdocumenten Jordanie

Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, hoef je voor deze Jordanië reis voor vertrek geen visum te regelen. Wel dien je te beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is.

Wanneer wij 5 of meer deelnemers op dezelfde heen en terugvlucht kunnen boeken dan kunnen die gebruik maken van een groepsvisum. De administratiekosten voor dit groepsvisum bedragen €10 p.p. welke je bij boeking moet voldoen. Wij geven voor vertrek de paspoortgegevens door aan onze lokale agent, zodat deze het visum alvast kan regelen. Vul je paspoortgegevens dus in op de mijnsite!

Indien je een afwijkende vlucht hebt of het landarrangement hebt geboekt, inclusief aankomsttransfer, hebben wij ook je volledige paspoortgegevens nodig voor het regelen van een visum. De administratiekosten voor dit visum bedragen €10 p.p..

Indien je een afwijkende vlucht hebt of het landarrangement hebt geboekt, zonder aankomsttransfer, zul je het visum ter plekke kopen.

Deelnemers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.