Veiligheid Jordanie

Jordanië is een relatief veilig land om in te reizen. Hoewel er in Jordanië weinig criminaliteit voorkomt, is het verstandig om goed op je spullen te letten. Mocht je onverhoopt bestolen worden of iets naars overkomen, zorg dan dat je de app ‘SOS op reis’ gedownload hebt zodat je alle belangrijke telefoonnummers bij de hand hebt. Doe aangifte bij de politie, dat is nodig voor de verzekering.

Reisadvies voor Jordanië
Vanwege de politieke instabiliteit in de regio word je geadviseerd om de reisadviezen te volgen zoals die vermeld staan op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Voor Nederlanders is dat de app 'BZ reisadvies' of www.rijksoverheid.nl/ministeries/bz (kijk onder reisadvies Jordanië). Belgen vinden actuele reisadviezen op http://diplomatie.belgium.be/nl

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.