Live Help Chat

Reizen naar Honduras

Communicatie Honduras

Bellen kan vanuit het hotel maar is vrij duur. Het aanbod van telefooncellen is beperkt. Of mobiel bellen mogelijk is hangt af van je abonnement en het toestel. Informeer voor vertrek bij je provider of deze een roaming overeenkomst heeft met een Hondurese provider. Het internationale landennummer van Honduras is 00504. Voor Nederland 0031 en voor België 0032.

Mobiel bellen in Honduras: Honduras beschikt over een uitgebreid mobiel netwerk. Informeer voor vertrek of je provider een roaming overeenkomst heeft met een Hondurese provider. Informatie over de beltarieven vind je op www.bellen.com. Het landennummer van Honduras is +504, van Nederland +31 en van België +32. Houd er wel rekening mee dat er geen bereik is in afgelegen gebieden. Als je een simlock vrij toestel hebt kun je bij een telefoonwinkel van Claro of Tigo een SIM-kaart en beltegoed aanschaffen. Vraag of de verkoper deze de SIM-kaart installeert.

Internet in Honduras: De meeste hotels in Copan beschikken over WiFi (internet inalambrico). Dat geldt ook voor een groot aantal restaurants. Een handige app die je thuis al kunt downloaden is Maps.Me. Met deze app kun je plattegronden downloaden die je vervolgens offline kunt gebruiken.