Live Help Chat

Reizen naar Taiwan

Communicatie Taiwan

Taiwan beschikt over een uitgebreid mobiel netwerk. Wil je met je mobiel internationaal bellen tijdens je rondreis Taiwan, informeer dan bij je provider of die een roaming overeenkomst heeft met een Taiwanese telefoonmaatschappij. Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com. Het internationale nummer van Taiwan is +886, van Nederland +31 en van Belgie +32. 

Heb je een simlock-vrij toestel, dan kun je het beste een prepaid simkaart kopen. Deze zijn verkrijgbaar in 7-Eleven winkels of bij supermarktwinkels van Carrefour. Met een internetkaart van 2 gigabyte heb je ruim voldoende voor dagelijks internetgebruik, whatsapp en eventueel bellen via whatsapp. En je bent niet afhankelijk van WiFi. Een handige app die je thuis al kunt downloaden is Maps.Me. Met deze app kun je plattegronden downloaden die je vervolgens offline kunt gebruiken.  

Internet in Taiwan: Er zijn volop internetcafés en in gamecafés kun je vanuit een luie stoel internetten. Als je gratis WiFi wilt hebben moet je je registreren via websites. In enkele steden vind je cafés of restaurants met gratis WiFi.