Fotografie Colombia

Colombia is een uitdaging voor (natuur)fotografen. Neem voor dierenopnamen een goede telelens mee op reis naar Colombia. Vlak na zonsopkomst en vóór zonsondergang zijn dieren het actiefst en de lichtomstandigheden ideaal. Neem een waterdichte plastic zak mee naar Colombia, voor als het gaat regenen. Haal de camera er wel weer uit als je in je hotelkamer bent aangekomen.
Mensen hebben meestal geen probleem om zich te laten fotograferen maar vraag altijd eerst om toestemming. Het is ten strengste verboden om foto's van kazernes, grensovergangen, road blocks, vliegvelden, enz. te nemen.

Eendaagse fotocursus
Fotografie neemt een belangrijke plaats in voor veel reizigers. Het is fantastisch magische momenten, contacten met mensen, prachtige monumenten en bizarre situaties vast te leggen. En ze vervolgens bij thuiskomst als een blijvende herinnering in te plakken, aan de muur te hangen of te verspreiden via het internet. Koning Aap organiseert enkele keren per jaar een eendaagse fotocursus waarin zowel een inleidende technische- als een beeldende kant zit. Voor meer informatie klik hier.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.