Live Help Chat

Reizen naar Tibet

Reisdocumenten Tibet

Visum

Internationaal paspoort:

Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.


Voor deze bestemming is een visum benodigd voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

De complexiteit die het regelen van een visum voor China momenteel met zich meebrengt, heeft ons doen besluiten om de visumaanvraag verplicht bij ons te laten verzorgen. Mocht dit tot onoverkomelijke problemen leiden dan vragen wij je om contact met ons op te nemen. 

Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten en visumprocedure.

Kies je ervoor om je visum via onze partner Visumloket te regelen, dan brengen wij naast de visumkosten, ook de bemiddelingskosten en de kosten voor het aangetekend retour zenden in rekening. Deze kosten zijn verwerkt in de totale visumkosten zoals gepubliceerd op onze website. Je kunt deze totale visumkosten terugvinden onder het kopje ‘data & prijzen’ en in het boekingsformulier.

Kijk op de website van Visumloket voor meer informatie over de visumprocedure, vereiste geldigheid van je internationaal reispaspoort en eventuele aanvullende benodigde documenten:

- Nederlandse reizigers bezoeken koningaap.visumloket.nl

- Belgische reizigers bezoeken koningaap.visumloket.be

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.