Communicatie Japan

Internationaal bellen kan vanuit een hotel, warenhuis of station bij de informatiebalie. Japan beschikt over een mobiel netwerk. Informeer vooraf bij je provider of deze een roaming overeenkomst heeft met een Japanse mobiele telefoonmaatschappij. Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Het internationale landennummer voor Nederland is 0031, voor België 0032 en voor Japan +81.

Mobiel bellen vanuit Japan
Wil je in Japan veel binnenlandse gesprekken voeren, dan kun je overwegen om een mobieltje te huren. Dat kan via www.telecomsquare.co.jp/inbound/en. Aangeraden wordt om een week van te voren te reserveren.

Internet in Japan
De goedkoopste manier om contact te hebben met het thuisfront is via internet. De meeste hotels bieden gratis internet aan. Neem voor de zekerheid een netwerkkabel mee, voor het geval het hotel nog geen goede WiFi heeft. Bij restaurants als Starbucks en McDonalds kan je ook gratis gebruik maken van het WiFi netwerk. Zie: www.wificafespots.com of download de app ‘Free WiFi finder’.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.